LVT Vloeren



Blog

Collectie van James schoonmaakmiddelen voor harde vloeren.

Onderhoud en Reiniging van Dryback PVC Vloeren

Ontdek hoe je Dryback PVC vloeren correct kunt onderhouden en reinigen voor een langdurige en mooie uitstraling. Leer alles over dagelijks onderhoud, dieptereiniging, veelvoorkomende problemen en de juiste producten voor jouw vloer.

Lees verder

Het belang van een professionele vloermetingen

Ontdek waarom een professionele vloermeting essentieel is bij het kiezen van een nieuwe vloer. Lees over de voordelen van precisie, optimaal ruimtegebruik, installatie zonder problemen en garantie. Plan vandaag nog je meting in!

Lees verder
Close-up van Floorify PVC stroken vloer F056 met een houtlook design.

Haal het beste uit je nieuwe PVC vloer in huis

Ontdek hoe je het beste uit je nieuwe PVC vloer haalt met deze essentiële onderhoudstips. Leer over het gebruik van James reinigingsproducten, het vermijden van schurende materialen en meer. Plan een meting in of neem contact op voor advies!

Lees verder
Foto van egaline die op een vloer wordt gegoten om deze te egaliseren.

Wat als je de verkeerde egaline gebruikt?

Ontdek waarom het kiezen van de juiste egalisatiemortel essentieel is voor een succesvolle vloerinstallatie. Lees meer over de impact op hechting, droogtijd, vlakheid en duurzaamheid. Plan vandaag nog een meting in!

Lees verder
Foto van het infrezen van vloerverwarming in betonnen vloer.

Waarom je vloerverwarming aan een expert moet overlaten

Ontdek waarom het essentieel is om vloerverwarming door een expert te laten installeren. Lees over de voordelen van deskundige kennis, optimaal rendement, correcte installatie, en garantie. Vertrouw op professionals voor een efficiënte en betrouwbare installatie.

Lees verder